Ana içeriğe atla

Seo Fiyatları


Seo optimizasyonu ile ilk sayfalara gelmek tabi ki mümkün ve seo fiyatları sanıldığı kadar yüksek değil. Birçok web sitesini kara kara düşündüren ziyaretçi trafiğinin azlığı, site sahiplerini ilk etapta reklam harcamalarına yöneltse de bu oldukça yanlış bir stratejidir. Çünkü hiçbir içerik eklenmemiş veya son derece yetersiz içeriğe sahip bir web sayfasının kurtuluş yolunu reklam harcamaları ile araması büyük hatadır.  Bu sizi sürekli reklam almaya teşvik edecek ve her ay yüksek bir bütçeyi bu alana ayırmak zorunda kalacaksınız. Aslında bunlara hiç gerek yok ve bir web sayfası rekabet ettiği kelimelerde zamanla yükselebilir. Peki, bu nasıl olacak? Hemen yanıtlayalım. Elbette ki doğal bir seo çalışması ile bu başarıyı yakalamak ve kalıcı hale getirmek mümkündür.

SEO Danışmanlık Hizmetleri Veriyoruz

Her ne kadar web sayfamız ile iletişim kurduğunuzda daha detaylı aktaracak olsak ta kısaca seo danışmanlık hizmetlerimizi aktardıktan sonra konumuza devam edelim. Temelde 250 civarında farklı algoritmadan oluşan seo kavramını kısaca iki başlık altında inceleyebiliriz. Bunlardan ilki, iç seo olarak adlandırılan ve en önemli bölümüdür. Tamamen özgün olarak kaleme alınan, aynı zamanda ilgi çekici seo uyumlu makaleler yazılarak işe başlanır. Tabi bu makalelerin doğru tespit edilmiş anahtar kelimelerle ve yeterli düzeyde olmasına dikkat edilmek zorunda. Yanlış ve aşırı kullanılan anahtar kelime yarar yerine zarar getireceği asla unutulmamalıdır.  Bunun dışında Seo fiyatları değerlendirmesinde önemli bir yere sahip iç seo’nun bir diğer önemli iki faktörü özgün resim veya videolardır. Ancak görsel olarak aramaların bile anahtar kelimeler ile yapıldığı düşünülürse bir web sayfasının resimlerle dolu olmasının hiçbir anlamı olmayacaktır. Dolayısıyla iç seo başarısının en önemli bölümünü seo uyumlu makaleler oluşturuyor diyebiliriz. Çünkü arama motorları ağırlıkta bu yazılar üzerinden bir tarama yapar ve web sayfalarını bu makalelere göre indexler. Dış seo kavramına gelince ağırlıkta backlink çalışmalarına dayanıyor. (backlink son derece tehlikelidir ve siteler en fazla bu alanda spama düşerler)






Seo Çalışması İlk Etapta İçerik Olarak Başlamalıdır

Özellikle google de ilk sayfalara gelmek elbette ki her internet sayfasının istediği bir durum. Dolayısıyla ilk etapta enerji sarf etmeye başlayacağınız seo çalışması başlangıç noktanız her zaman içerikten yana olmalıdır. Bu noktada az önce çok kısaca tehlikeli olduğunu belirttiğimiz zararlı backlink çalışmasının nelere mal olabileceğini aktararak devam edelim. Maalesef web sayfaları aylara ( en az 3-6 ay) yayılması gereken ve biraz zahmetli bu süreci hızlandırmak adına son derece tehlikeli ancak belki biraz daha ucuz olduğundan backlink çalışmasını tercih eder. Böylece web sayfalarının hazin sonuna ilerleyen bir süreç başlamış oluyor. Çünkü bu backlink çalışmasında çok kısa sürede birinci sayfaya veya rekabeti yüksek bir kelimede ikinci sayfaya geldiklerini gözleri ile görürler. Bu durum aslında halüsinasyon görmek olarak tarif edilebilir. Peki, sonra ne olur? İşte işin sorunlu tarafı zaten buradadır.

Seo Ücretleri Çalışmanın Uzunluğu ve Kelime Rekabetine Göre Değişiyor

Sırf ilk anda seo ücretleri biraz yüksek geldi diye backlinki tercih eden sayfalar bir ayda istenilen yere gelir ve hemen ardından site ikinci ayda daha önce kendi halindeyken bulunduğu sayfa sırasının on katı geriye düşer. Şöyle düşünün Google her yıl milyarlarca dolar mühendislik hizmetlerine bütçe ayıran dev bir kuruluş. Müthiş akıllı ve süper programlar web sitelerini dolaşarak sistematik bir şekilde kontroller yaparlar. Böylesine gelişmiş bir teknolojinin zararlı yöntemleri tespit edemeyeceğini düşünenler büyük yanılgı içerisindedir. Akıllı bootlar web sayfanıza hangi sitelerden link verildiğini IP numaralarına kadar Google’a rapor ederler ve sonunda olan olur, artık spam site listesine girmiş oldunuz. Dolayısıyla seo fiyatları öncesinde buradan gelebilecek zarara harcanacak rakamların hesap edilmesi gerekecektir.

Google Bootlara Yakalanmamak Mümkün Değil

Bu nedenle yükseliş çalışmasına backlink ile başlamak maalesef sonu hüsranla bitecek bir sürecin de başlaması anlamını taşıyor. Aldığınız backlink birçoğu zaten bir ay sonra kapanacak zararlı içerikler ve virüs programlarla dolu sitelerden geliyordur ve bu durumdan sizin haberiniz yoktur. Tabi, bu tarifimizden tüm backlink çalışması zararlıdır sonucunun çıkarılmaması gerekiyor. Doğru ve doğal bir şekilde backlink çalışmasının faydalıdır, ancak gelin görün ki maalesef genelde bu çalışma pekte doğal olmayan yöntemlerle sürdürülüyor. Bu durumu internet sayfaları bir bakıma para ödeyerek intihar ediyor olarak özetleyebiliriz.

Zararlı Backlink İlk Ayda Yukarı Taşıyor, Sonrasında Spama Düşüyorsunuz

Üstelik zararlı yöntemlerle yapılan backlink ilk ayda sıralamalarının yükselmesi ile sonuçlandığından site sahipleri şu şekilde düşünebilir, “evet sanırım doğru yoldayım”. Bu tek kelimeyle yanlış bir düşüncedir ve maalesef alakasız sitelerden gelen müthiş zararlı backlinkler (gayri ahlaki siteler, bahis siteleri, warez siteler) sizin web sayfanızı çoktan spama düşürmüşlerdir bile. Spam site durumuna düşmeden normalde 3-4 ayda gelebileceğiniz bir sıralamaya, spam site durumuna düştükten sonra gelmeniz mümkün değildir. Ayrıca spamdan çıkmak için belki 1 yıl uğraşmayı göze almak durumundasınız. Üstelik bu uzun sürece katlanmanın yanı sıra iki katı harcama yaparak bile kara listeden çıkmanız mümkün olmayabilir. Sonuç itibariyle belki şirketinizin adını taşıyan son derece değerli bir alan adını arama motorlarının banlamasına yol açabileceğinizi lütfen unutmayınız. Sonrasında ise aslında kendilerine çok daha uygun bir maliyetle gelebilecek SEO fiyatları araştırması yapmadan direkt backlink çalışmalarına yönelen site sahipleri bu kez spama listesinden nasıl çıkarız? Sorusu ile bizlere ulaşıyorlar. Aman dikkat diyoruz.











Web İçerik Editörü İle Çalışmalısınız

Öncelikle sizlerin yoğun iş temposu içerisinde “nasıl olsa ücretini ödedim onlar web sayfamı yukarılara taşır” mantığı ile devir ettiğiniz bu zararlı çalışma yöntemlerinden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Bunun yerine yavaş yavaş içerik zenginleştirmesi ile başlayan, resimlerin optimize edildiği ve sosyal paylaşımların doğru bir şekilde yapıldığı yöntemlerimizi tercih ederek çok daha doğru bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Dilerseniz cazip koşullarda gerçekleştirdiğimiz web içerik editörü hizmetlerimiz ile seo fiyatları hakkında sizleri bilgilendirebiliriz. Ayrıca kitap özeti veya sunum yazısı tarzında taleplerinizin karşılandığı sayfamıza belirtmiş olduğumuz linklerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca whatsapp uygulamamız üzerinden sipariş oluşturmanız durumunda en kısa zamanda geri dönüş sağlıyoruz. Esen kalınız


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arapça Makale Hizmetleri

Sınırının büyük bir bölümünü Orta doğu ülkelerinin oluşturduğu Türkiye, ister istemez bu ülkelerle sıkı ilişkiler içerisinde bulunuyor. Özellikle Orta Doğu ülkeleri ile ticari ilişkileri bulunan firmaların Arapça makale hizmetleri alarak web sayfalarını Ortadoğu ülkelerine hitap edecek şekilde dizayn etmeleri Hayati önem taşıyor. Ancak bunu SEO kuralları çerçevesinde gerçekleştirmesi şarttır. Çünkü hangi dilde olursa olsun orijinallik ve özgünlük arama motorlarının birinci önceliğidir. Web sayfalarının dışında Ortadoğu ülkelerine firmaların tanıtım veya tekliflerini içeren mesajlarını göndermeleri yine bu çerçevede firmaya özel bir anlayışla hazırlanmak zorundadır. Dolayısıyla Arapça çeviri veya Arapça makale şeklinde kitlelere ulaştırılmak istenen mesaj, tam ve doğru biçimde şekillenmelidir. Türkçe Arapça Çeviri Hizmetlerinde Uygun Fiyatlar Ticari kazanç göz önüne alındığında milyonlarca insana ulaşabilecek Türkçe Arapça çeviri hizmetleri için harcanan tutar sanıldığı kad

Kitap Özeti Nasıl Yazılır

Bir proje ödeviniz veya sorumlu olduğunuz bir çalışmadan kitap özetini çıkartacaksınız. Dolayısıyla kitap özeti nasıl yazılır sorusunun yanıtını arıyorsanız yazımızı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz çünkü sayfamız makale roman hikaye ve kitap özeti çıkarma anlamında profesyonel danışma desteği vermektedir. Öncelikle sayfamızın yazarı ile bir görüşme yaparak kitabın türü hakkında bilgi verebilir ve bu bilgi çerçevesinde bir yönelime  girebilirsiniz sonuçta bu çalışmanın doğru biçimde başlaması doğru şekilde ilerlemesini sağlar diyebiliriz. Bunun yanı sıra yazarın yaşı ve yazmış olduğu eserin konseptini doğru anlamanız özet çıkarmanın altın kuralları arasında yer aldığı unutulmamalıdır. Kitap Özeti Nasıl Yapılır Diye Düşünmeyin Dilerseniz artık kitap özeti nasıl yapılır ve nasıl bir metodoloji izlemek gerekiyor artık aktarmaya başlayalım. Öncelikle kitabın ön sözü okunmadan kesinlikle kitap özeti çalışmasına geçilmemesi gerekiyor. Çünkü eğer kitap roman, hikaye veya

Kitap Özeti Ödevi

Sözel bölümün en önemli proje çalışmalarından birini kitap özeti ödevi oluşturuyor. Tabi koskoca bir kitabı okuyup buradan özet çıkarmak üstelik önemli ayrıntıları bu özete işlemek hayli zorlu bir iş. Elbette özeti çıkarılması gereken kitabın baştan sona okunup anlaşılması ve yazarın aktarmak istediği mesajların yanı sıra kitabın dokusuna uygun bir yorum yapılması gerekecektir. Bu durumda sadece kitapta okuyucuya aktarılanın değil aynı zamanda bilgi çarpıtması, empoze etme veya yazarın düşüncelerini çeşitli yöntemlerle kabul ettirmesi gibi birçok farklı detayın dikkatli şekilde incelenerek pas geçilmemesi projenin başarısını etkiliyor. Peki, iyi bir kitap özeti çıkarmak için ne yapmak gerekiyor? Hemen açıklayalım. Kitap Özeti Nasıl Çıkarılır? İyi bir kitap özeti çıkarabilmek en az o kitabı yazacak kapasitede bir bakış açısını gerektiriyor. Aksi takdirde başarı şansı çok düşük olacaktır. Özellikle proje ödevlerinde değerlendirmeler bu özet kısmındaki başarı performansına göre